flytta

jaha:) jaaa... hihi... mmm.... hahaha...

roligt va??

Nej men seriöst ska ner och skriva kontrakt nu, det blev en lägenhet i herrhagen och det känns jävligt bra måste jag säga:D:D
har ju en lägenhet iaf liksom. sköönt så när mamma kommer hem ska vi till ikea :D

/ Silly.

Toodles

Hello däär:D

Nu sitter jag här och kollar på en trä kulle, fått veta att jag ska jobba på dalasalen nästa vecka onsdag och torsdag.
Ska bli kul.
Kopparstaden ringde idag när jag låg och sov haha :D 
lägenheten är i herrhagen men det är så jävla långt bort helst när jag kommer jobba på slussbruden,
kommer vara helt slut om jag jobbar kväll och sen jobbar lunch dagen efter. så jag får fundera till torsdag innan 12.

Nej nu ska jag kolla vidare.


/ Silly.

Hej

Hej IP 83.252.196.189 vem du nu är, nej jag har inte avlidit, har bara inget vettigt att skriva just nu så jag har lagt det lite på is om man säger så.

Men kan ju börja med att skriva att jag är så jävla trött på människor alltså, fy fan dra åt helvete:D Så

Btw kommit underfund med att det inte är sexigtför fem öre med killar i morgonrock:P HAHAHA Bara en graj jag kom och tänka på :D

Men ni andra normala säger jag Puss till hehe.


/ Silly.

=)

Dagen började väl inte riktigt som jag hade tänkt mig, skulle väl egentligen setat på ett tåg till Falun nu men så blev det inte.

Men över till något mkt roligare, Min syster är helt underbar och jag vill tacka henne för att jag fått varit hos henne och jag älskar henne väääldigt mkt=) tack för allt syster du är underbar:)

Nu ska jag kika runt på nätet lite snabbt och sen pysa som sagt Stina tack för allt<3

I be back

/ Silly.

torsk på Tallin

Är en rolig film hihi.

Vad vill ni veta då?? hmmm, edie i desperata hemmafruar är död to bad for her hihi.

sitter och kikar på criminal minds just nu ska väl snart sova, imorgon blir det förmodligen lite om möblering i systers lägenhet och fixa lite, och på onsdag åker jag hem till faluuuun.

see yaa


/ Silly.

Faaaaaaast

the fast and the furious kom ut 2001, sedan kom 2 fast 2 furious sista blev tokyo drift, men nu har en fjärde furious film kommit ut och den heter fast and furious och ska vara film nummer två egentligen alltså uppföljaren till the fast and the furious.  Och självklart kan man inte bli besviken när man har ögongodiset Mr Vin Diesel MUMS!
Dom har spelat in den runt om i världen och som sagt man blir inte besviken.

snabba bilar, snygga bilar och muskelbilar hur kan man bli besviken???

/ Silly.


break

Prison alltså, avsnitt 17 kom ut igår och jag kikade på det, alltså det är spännande men det börjar bli väldigt komplicerat just nu, men det är ju bara några avsnitt kvar iaf.

Laater

/ Silly.

Huuumpphh

Ja idag har jag och syster varit till siba igen haha vårat andra hem, stina köpte en tv och fick cyckel på köpet hahaha.

över till något tråkigt, fick precis att en vän tänker jag kalla hnm har gått bort för någon timme sen, känns väldigt konstigt och overkligt men det jobbiga är att jag inte vet hur det hela gick till heller så det är väldigt jobbigt det också.

nu vill jag ut i solen och försöka tänka på något annat :(


/ Silly.

Bones!

Sitter och kikar på sista avsnitten av bones för denna säsong, sen ska jag göra mig iordning och sen gå till syster jobb för att äta jätte god lunch. efter det vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på.

Någon som har några planer för sista april??
hmmm Sanja svarade inte på mitt sms igår kom jag på HOHO Saaaanjaaaa!:D

nej nu blire duschen tooodels

/ Silly.

The city!

Jag är rätt dålig på att uppdatera måste jag säga, men så kan det ara ibland, har väl helt enkelt inte mkt att skriva.
Så som det verkar har jag en lägenhet i britsarvet från och med maj iaf, så det känns skönt.
Nu måste jag fixa säng osv osv, Men nu ska jag städa lite tror jag, jag och syster gjorde världens ryck och städade jätte fint men det tog stopp och vardagsrum/sovrummet blev aldrig klart riktigt.

Later


/ Silly.

myyys

efter jag duschat klart och gjort mig iordning imorse, så hoppade vi in i bilen och åkte någonstans, iaf till en avv slussarna av göta kanal, och åt frukost och hade trevligt, men det som var irriterande var när jag skulle ta upp kameran och ta kort på hur lite vatten det var nu när slussarna är stängda osv osv så var det inge batteri kvar GRRRRRRRRRR!


Sen fortsatte vi våran bilresa tillbaka in till stan till ikea, köp´centet ica maxi siba och stadium haha, vi sprang fram och tillbaka ganska mkt. Syster köpte en stereo på siba och singstar så vi har setat och sjungit oss hesa haha nej då men nästan detta är säkert poppis hos grannarna

Laaaaater nu kikar jag på amercias next topmodel 12!!! och bones!!


/ Silly.


Systeryster

Sa igår att hon ville ha lite användning för mig, så hon ville att jag skulle bli hennes egna prostueringsflicka eller vad fan man ska säga, hora alltså:P när hon är på jobbet kunde jag använda lägenheten till kunder. HAHA jääävligt schysst.
Men men så kan det vara :D


/ Silly.

jahapppp=)

Haft en bra påsk??? Det har jag iaf:) mkt trevligt, och påskharen kom också faktist :D hahaha

ja vad ska man säga, vi har faktist påskris som vi fixade till med lite fjädrar och ägg :D skit fint blev det, snart ska vi ner i tvättstugan, det är väl mindre roligt men ett måste:D

aja ni får ha de så bra nu ska jag kolla på pingviner på ettan haha skiiit söta:D


/ Silly.

Pööööööösk

Glad påsk får man väl då säga till alla:D hoppas eran påsä är bra:D
pusshje


LAgaaar maaaaaat


/ Silly.

regn

är bajs, vi skulle till norrköping idag, men som sagt regnade och då är det inte direkt trevligt att springa runt i norrköping när det är piss väder. Imorgon åker vi dit istället då skulle det bli bättre väder iaf:)

nu kikar jag på dollhouse tidigare idag var vi och köpte lite påskpynt, och åt och kolla runt.

nej nu ska jag återgå till dollhouse och kanske kika på cupid :P


LAaaaaaaaater


/ Silly.

Grrrrrrrrrr

JAG KOMMER INTE IN PÅ ANSIKTSBOOOOOOK!


Account Unavailable

Your account is temporarily unavailable due to site maintenance. It should be available again within a few hours. We apologize for the inconvenience.


står det bara:/

/ Silly.


Pöka

Idag så gick vi på en promenix så kom vi ner till lilla strandvägen, och så såg vi två kill änder som slogs om att få sätta på en tjej and, hahaha deet var faktist synd om henne båda var uppe på henne och hon var undervattnet, dom hade kunnat tagit död på na istället. HAHA men var lite kul ändå, synd att man inte hade kameran med:(

Imorgon blir det kliva upp ganska tidigt, och så ska vi åka till norrköping och kika runt där lite, kultur resa kanske man ska säga, får se vad stina har planerat för oss:D vi hoppas på att solen håller i sig också


Puss&Kram

/ Silly.

4/4

Var min systers födelsedag, började med att jag vaknade rätt tidigt för att gör afrukost på sängen till syster och mig:P haha ostfrallor mums! och vanilj te! och paket så klart:)

sen var det inte så mkt mer spännande vi spelade ett jääätte roligt spel som stina fick hem i fredags, dynasti worriors 6 TUMMEN UPP!

aja nu ska jag äta frukost tjiingeliiing


/ Silly.

Börjar.....

Med att be om ursäkt för dålig uppdatering:P Men kan börja berätta att i torsdag bakade syster ohc jag tårtbottnar tre stycken! och gjorde marsipan rosor, så på fredagen fixde jag ihop en stoooor tårta, och så kom stina och hämta mig så bjöd vi grabbarna på hennes jobb på tårta, för i lördags fyllde stina år!
tog lite kort på den lilla tårtan






/ Silly.

RSS 2.0